NN Opstalverzekering

Geplaatst door | 25 Aug 2012

NN Opstalverzekering

Als u een NN Opstalverzekering afsluit, behoedt u uzelf tegen plotselinge en onverwachte schade aan uw huis. Een eigen huis is natuurlijk een kostbaar bezit. En als u opeens schade aan uw huis oploopt, dan is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Maar behalve dat kan het u ook ontzettend veel geld gaan kosten. De NN Opstalverzekering beschermt u tegen deze grote financiële gevolgen. En met DirectHerstel zorgen we er tevens voor dat de schade opgelost wordt.

NN Opstalverzekering Uitgebreid en All-In

Als u de NN Opstalverzekering Uitgebreid afsluit, verzekert u uzelf tegen de belangrijkste en meest voorkomende schade die uw huis kan oplopen. Maar naast de NN Opstalverzekering Uitgebreid, bestaat er ook nog de NN Opstalverzekering All-In. Deze kunt u afsluiten als u nog zekerder wilt zijn dat eventuele schade vergoed wordt, want met de NN Opstalverzekering All-In zijn nog meer schaderisico’s gedekt.

Zekerheidspakket Particulieren

Deze opstalverzekering maakt geen deel uit van het Zekerheidspakket. Als u een opstalverzekering heeft afgesloten in het Zekerheidspakket, dan zijn andere dekkingen en voorwaarden van toepassing.

De belangrijkste kenmerken voor zowel de NN Opstalverzekering Uitgebreid als All-In zijn dat schade door storm, brand, neerslag, water en andere onvoorziene incidenten gedekt is; dat uw huis is verzekerd tot maar liefst 600.000 euro; dat eventuele noodzakelijke huur van een andere woning meeverzekerd is; dat het opsporen van een kapotte waterleiding volledig vergoed wordt; dat het treffen van noodvoorzieningen meeverzekerd is; dat er geen eigen risico is bij herstel via ons herstelnetwerk (normaal gesproken is dit 100 euro per schadegeval); en dat het tevens te allen tijde dagelijks opzegbaar is.

Direct zelf geregeld

De NN Opstalverzekering kan ontzettend snel en gemakkelijk online afgesloten worden. Mocht u een schadegeval hebben, dan staan de NN 24 uur per dag voor u klaar.