Ook buitenshuis verzekerd met een kostbaarhedenverzekering bij OHRA

Geplaatst door | 7 Jul 2012

Ook buitenshuis verzekerd met een kostbaarhedenverzekering bij OHRA

De kostbaarhedenverzekering van OHRA vormt een uitbreiding op de meer bekende inboedelverzekering. Het is daarmee een woonhuisverzekering, die ervoor zorgt dat u de mogelijkheid heeft om uw kostbare bezittingen op een goede manier te verzekeren. Zo zorgt u ervoor dat u antieke of andere kostbare spullen binnenshuis kunt verzekeren, maar heeft u ook de mogelijkheid om de waarde van uw dure camera te verzekeren, op het moment dat u uw woning verlaat. De kostbaarhedenverzekering van OHRA geldt namelijk niet alleen binnenshuis, maar ook buiten uw woning.

 

Voordelen OHRA kostbaarhedenverzekering

De OHRA kostbaarhedenverzekering brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee, die ervoor zorgen dat de verzekering meer dan de moeite waard is. Denk bijvoorbeeld aan:
- Werelddekking – Uw lijfsieraden, maar ook foto- en filmapparaten zijn over heel de wereld op een uitstekende manier verzekerd.
- Hoge waarde uitgekeerd – Voor kunst en antiek ontvangt u de zeldzaamheidswaarde. Overige spullen krijgt u vergoed tegen de nieuwwaarde of de taxatiewaarde, indien de waarde geschat dient te worden.
- Gratis overstappen – Heeft u al een kostbaarhedenverzekering, maar wilt u graag overstappen? Bij OHRA kunt u dat gratis laten regelen.
- Dekking binnen- en buitenshuis – Uw kostbaarheden zijn zowel binnen uw woning als daarbuiten goed verzekerd.

Waarom OHRA uw verzekeraar is

OHRA is een uitstekende verzekeraar vanwege het feit dat de premie er scherp is, terwijl de dekking van de verzekering op een uitstekende manier in elkaar zit. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te profiteren van collectief voordeel, bijvoorbeeld binnen uw werkgeversorganisatie of een groep leden die tegelijkertijd kiest voor de verzekering. Zo betaalt u een scherpere premie, maar hoeft u aan de andere kant niet te kiezen voor een minder uitgebreide dekking. Tenslotte kunt u bij OHRA terecht voor een aantal andere bank- en verzekeringsproducten, waardoor u kiest voor een betrouwbare partij binnen de branche.